National Quantum Initiative Advisory Committee (NQIAC)

Meeting Agenda March 24, 2023

Time (am EST)	Торіс
9:00 – 9:15	Opening
(15 min)	Kathryn Ann Moler and Charles Tahan, NQIAC Co-Chairs
9:15 – 10:15	Science and Infrastructure Subcommittee Findings and Recommendations
(1 hr)	The subcommittee will brief the NQIAC on their draft findings and
	recommendations for deliberation.
10:15 - 10:25	Break
(10 min)	
10:25 – 11:25	Workforce and Industry Subcommittee Findings and Recommendations
(1 hr)	The subcommittee will brief the NQIAC on their draft findings and
	recommendations for deliberation.
11:25 – 11:35	Break
(10 min)	
11:35 - 11:40	Remarks
(5 min)	Asad Ramzanali, Chief of Staff, Office of Science and Technology Policy
11:40 - 12:40	Security and international Subcommittee Findings and Recommendations
(1 hr)	The subcommittee will brief the NQIAC on their draft findings and
	recommendations for deliberation.
12:40 - 1:00	Discussion and Closing Remarks
(20 min)	Kathryn Ann Moler and Charles Tahan, NQIAC Co-Chairs